Doe mee

Van 14 april t/m 9 oktober 2022 vinden er programma's plaats in en vanuit onze Tiny Church en in de tuin met het labyrint. Bezoekers kunnen de 12 kunstwerken over de vruchten van de Geest bekijken en een spirituele reis door het labyrint ondernemen. Online kunt u dit ook beleven. Voor groepen bestaat de mogelijkheid om op de Floriade in onze Tiny Church en tuin aan een programma deel te nemen. Daarvoor hebben we u / jou als gastheer of gastvrouw nodig! Neem contact met ons op.

Daarnaast zijn we benieuwd of u / jij suggesties hebt voor een programma: wilt u iets organiseren voor een groep tussen 15 en 35 personen? Bent u inwoner van Almere, ondernemer,  jongerenwerker of predikant in Nederland en zou u met een eigen groep de Floriade, onze Tiny Chruch en tuin willen bezoeken? Neem contact met ons op.

Wil jij met een klas kinderen een tekenwedstijd over de 12 vruchten van de Geest organiseren, de tekeningen in een expositie in onze Tiny Church ophangen en de prijsuitreiking daar laten plaats vinden? Neem contact met ons op.

Wij zelf en onze partnerorganisaties plannen een aantal programma's in tussen 14 april en 9 oktober 2022. Partners tot nu toe zijn de kerken van Almere, de Groene Kerken, de Protestantse Kerk, Platform Kerk en Kunst, Young & Holy, classis Overijssel Flevoland en Floriade BV. Daarnaast is er ruimte voor uw suggesties. Na overleg maken we afspraken met u.

Pieter ter Veen, Paul Leferink, Jelte Hoving, Frans Danenberg of Corrie Wassink gaan graag in overleg met u.

Doneer

Wilt u de bouw van de Tiny Church, de aanleg van de tuin en 12 kunstwerken over de vruchten van de Geest ondersteunen?