Doe mee

Uw organisate kan haar eigen programma voor een aantal gasten organiseren in onze Tiny Church en in tuin. Download hier het aanmeldformulier.  Informatie is verkrijgbaar bij Frans Danenberg: f_t_jdanenberg@hotmail.com of bel 06 - 40153293.

Voor de ontvangst van groepen en individuele bezoekers zoeken wij gastvrouwen en gastheren. Zelf kan je op de dag deels de Foriade ook bezoeken. Interesse? Neem a.u.b. contact op met Corrie Wassink: chwassink62@gmail.com of bel 06 - 15317462

Daarnaast zijn we benieuwd of u / jij suggesties hebt voor een programma: wilt u iets organiseren voor een groep tussen 15 en 35 personen? Bent u inwoner van Almere, ondernemer,  jongerenwerker of predikant in Nederland en zou u met een eigen groep de Floriade, onze Tiny Chruch en tuin willen bezoeken? Neem contact met ons op.

Wil jij met een klas of groep kinderen in onze tuin een duurzaamheidstest doen? Of in onze tuin de natuur ervaren en vruchten proeven? Of een tekenwedstijd over de 12 vruchten van de Geest organiseren en de tekeningen in een expositie in onze Tiny Church ophangen? Neem contact met ons op.

Wij zelf en onze partnerorganisaties plannen een aantal programma's in tussen 14 april en 9 oktober 2022. Partners tot nu toe zijn de kerken van Almere, de Groene Kerken, de Protestantse Kerk, Platform Kerk en Kunst, classis Overijssel Flevoland en Floriade BV. Daarnaast is er ruimte voor uw suggesties. Na overleg maken we afspraken met u.

Pieter ter Veen, Paul Leferink, Jelte Hoving, Frans Danenberg of Corrie Wassink gaan graag in overleg met u.

Doneer

Wilt u de bouw van de Tiny Church, de aanleg van de tuin en 12 kunstwerken over de vruchten van de Geest ondersteunen?