12 kunstwerken

11 van de 12 kunstenaars zijn geselecteerd! Uit een groot aantal aanmeldingen hebben we tot nu toe 11 ontwerpen gekozen. We danken alle inzenders. De creativiteit onder de kunstenaars is groot. Indrukwekkend om te zien. Het platform Kerk en Kunst heeft ons bij de selectie geadviseerd. Iedere kunstenaar gaat één van de twaalf vruchten van de Geest uitbeelden: nl. vreugde, vrede, geduld, vriendelijkheid, goedheid, trouw, zachtmoedigheid, zelfbeheersing, medeleven, geloof, hoop en liefde. De kunstwerken worden van verschillend materiaal gemaakt. De maximale hoogte is 1,5 meter. Ze worden in onze tuin op een sokkel geplaatst. De kunstwerken zijn te koop. 

De kunstwerken moeten aan een aantal criteria voldoen. Bestuurslid Frans Danenberg kan u hierover inlichten: f_t-jdanenber@hotmail.com of 06 401 532 93.

Op uiterlijk 1 oktober 2021 kunnen de geselecteerde kunstenaars aan de slag met hun ontwerp zodat alle kunstwerken in onze tuin in het voorjaar 2022 geplaatst kunnen worden. De tuin wordt ontworpen door Susanne van Dijk van firma Donkergroen uit Sneek

Doneer

Wilt u de bouw van de Tiny Church, de aanleg van de tuin en 12 kunstwerken over de vruchten van de Geest ondersteunen?